Kurzy
BARTENDER/BARISTA/DINING COURSE
Intenzívny 3 – dňový tréning zručností nevyhnutných na zvládnutie obsluhy v reštaurácii, kaviarni alebo na hotelovom bare v Španielsku. Veľký dôraz kladieme na prácu pri stole hosťa a na obsluhu s táckou, pri roznášaní pripravených objednávok zákazníkom. Taktiež ťa prevedieme svetom kávy a miešaných nápojov.
Naučíme vás pracovať s pákovym kávovarom, na ktorom si pripravíte espresso, vyskúšate napeniť mlieko na prípravu cappuccina a ostatných kávových nápojov na báze espressa. Za barovým pultom sa budeme venovať najobľúbenejším miešaným nápojom, ich príprave a podávaniu. Okrem receptúr si osvojíte prácu s barovým inventárom, základy tovaroznalectva, naučíte sa nápoje dekorovať a podávať. Preberieme tiež základy o pive, v Španielsku obľúbených cideroch a o víne.
Venovať sa budeme aj obsluhe – práci s táckou a nosenie nápojov a jedál na nej. Na konci školenia absolvujete krátky test a praktickú skúšku pozostávajúcu z prípravy vybraného nápoja a jeho servisu.
Kurzy prebiehajú v Slávičom údolí 41 v Bratislave.